Fijne energie

Gepubliceerd op 29 augustus 2019 om 10:15

Hoewel een deel van Nederland nog vakantie heeft, loopt het camping seizoen langzaam tegen het einde. Het was tot nu toe een heerlijk seizoen, met mooie ontmoetingen, prachtige verhalen en veel verschillende energieën op het terrein.
De complimenten over de rust, de fijne energie op het terrein en de Vlindertuin (in aanleg) doen mij altijd goed.

Ik weet nog goed hoe het idee 9 jaar geleden geboren werd, We nog aardig wat privé-, regel- en vergunning hobbels moesten nemen totdat de dag daar was.
Het land kon omgeploegd worden en het gras ingezaaid.

Tja maar dan heb je nog geen camping, dan heb je een grasveld waar mensen hun tent neer kunnen zetten.
Ook leuk maar niet helemaal of eigenlijk helemaal niet wat we voor ogen hadden.

Kijkend in de omgeving, lezen over vroeger tijden, in de geschiedenis van het groen van weleer duiken en de verschillende energie van bomen en stuiken voelen en bekijken bracht ons tot het planten van dat wat we nu hebben staan.

En zo is het dan nu een plek waar Essen in de straat staan, Meidoorn, Sleedoorn en Braam aan de randen op het land. Met Wilgen, hondsrozen, fruitbomen en verschillende Walnootbomen op het land.

Elidor maait mooie hofjes met doorkijkjes en paadjes, zodat ieder plekje op het terrein uniek is.
Het (on)kruid groeit waar het maar gaan kan en de bijen, vlinders en libellen vliegen af en aan.

Regelmatig lopen we samen een rondje om te voelen of alles nog klopt en mocht dit niet zo zijn dan gaan we daar in het najaar met toestemming van de natuur kleine veranderingen in aanbrengen.

Nee wij hebben het zo slecht nog niet bedenk ik me lui liggend, kijkend naar de wolken die veranderen van een konijn in een hondje om daarna op te lossen aan de strak blauwe lucht.

 

Mooie & Magische momenten gewenst,
Magische Maekplaetz


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.