Mijn pad

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 07:15

Via sociale media ben ik al een tijde lid van een aantal heksen forums/fora. In het begin uit een soort  nieuwsgierigheid in wat deze wereld nou eigenlijk allemaal te bieden heeft.
Maar zo langzamerhand steeds meer om te kunnen leren, leren van hen die al verder zijn op dit pad.
Pas deed ik een grappige ontdekking.
Ik ben niet iemand die op kijkt tegen anderen omdat ze meer kunnen of weten, ik kan er wel in een verwondering naar kijken en het aanschouwen.
Stiekem was er iemand op het forum waar ik toch wel een beetje naar op keek, gewoonweg, omdat ze uit een gezin komt waar het heks zijn gewoon is, ze werd aangemoedigd het pad te ontdekken en daar ook de ruimte voor kreeg.
Voor mij een soort van voorbeeld persoon.
Niet omdat ik ook zo wil zijn, nee!, maar wel omdat ik gewild had dat ik de kennis en vaardigheden bezit die zij al heeft.

Toen gebeurde er iets heel grappigs, ik ontmoette haar en tijdens ons gesprek bleek, dat ik op een aantal fronten verder ben in mijn ontwikkeling en toepassing van die kennis. Gewoonweg omdat mijn start op dit pad daar nou eenmaal lag en ik nu pas toe ben aan anderen kennis verzamelen.
Ik vertelde haar mijn verbazing over het pad dat zij nu loopt, waarop ze lachte en zei: “Ieder loopt haar eigen pad weet je nog?” “Jij bent aan het ontdekken, je leert heel snel, jij weet half nog niet wat je kunt, geef jezelf de tijd om goed te laten landen in jezelf”.

Ja, dat klopt, alles komt op het moment dat ik het aankan en het vorige geleerde een plek heeft in mijn dagelijkse bestaan.
Diep van binnen weet ik dat ook wel, maar toch………Ik moet wel lachen om mezelf, wat heb ik toch weer een haast!!!

Bedenk me dat ik veel vragen die langskomen over Wat voor soort heks ben je?, Welke ceremonie voer je uit in de verschillende maanfases, Hoe ontwikkel jij je intuïtie?, Wat doe jij met divinatie? allemaal vragen zijn die me bezighouden.
Ik kan de vragen slechts gedeeltelijk beantwoorden en dat is ook goed voel ik.
Hoe fijn is het om te mogen blijven ontdekken, te mogen leren en daarbij aan de hand meegenomen te worden door mensen die hun kennis maar al te graag willen delen.

 

Mooie & Magische momenten gewenst,
Magische Maekplaetz


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.