Vandaag geen blog of ineens toch

Gepubliceerd op 27 juni 2019 om 10:15

Al weken zijn we er achter de schermen mee bezig, plannen, overleggen, ideeën verzamelen. Hoe zullen we het aanpakken, wat kan wel, wat kan niet een misschien nog veel belangrijker wat mag wel en wat mag niet!
Welke vergunningen moeten er worden aangevraagd en bij wie?

Boodschappen lijstjes maken, tenten opzetten, vlaggen wassen(blijkt de wasmachine het te begeven, dus tussen door ook nog even een nieuwe wasmachine kopen) en strijken.

De grote pannen en ketel opzoeken, houthakken , recepten afstoffen en de keuken klaar maken voor het grote kook gebeuren.

En ja hoor dan is het zover morgen eindigt de 10e etappe van de 1e Zuiderwaterlinie expeditie op de camping. De zuiderwaterlinie is het langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland. Deze Zuiderwaterlinie loopt van Bergen op zoom tot Grave.
Dit jaar wordt er voor het eerst een lange afstands wandeling gelopen die dagelijks een deel van deze waterlinie in beeld brengt bij de wandelaar.

En als je dan over de finish bent van deze een na laatste dag, dan kun je op de natuurcamping lekker uitrusten, genieten van een heerlijk zelf bereide maaltijd, een prachtig Zuiderwaterlinie verhaal vertelt door Elidor, gezellige muziek en natuurlijk kan het kampvuur niet ontbreken.

Vandaag zoek ik in al deze bedrijvigheid regelmatig de rust van de tuin op, om genietend van mijn kop thee en het gezelschap van  heksen baby, mijn energie vast te houden en niet mee te gaan in de drukte van al het moeten.


Maak er een Mooie en Magische dag van vandaag
Magische Maekplaetz


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.