Energie en energie

Gepubliceerd op 7 juni 2019 om 11:45

De afgelopen weken, ik bedoel eigenlijk maanden kun je geen dagblad openslaan of nieuwszender aanzetten of het gaat er over.  ENERGIE en dan vooral de transitie die wij moeten gaan doorvoeren om moeder aarde te sparen, haar te redden zelfs.
Bij het woord energie denk ik echter niet meteen aan gas, olie of zonnepanelen.

Bij energie denk ik aan trillingen die er zijn, tussen mensen, dieren en de prachtige energie die planten, struiken en bomen uitzenden. Ook denk ik aan de verstoringen in energie velden, die je soms zelf veroorzaakt of van buiten onszelf komen.
Denk aan mensen die letterlijk te dicht bij je gaan staan, mensen die met opmerkingen je uit balans kunnen brengen of zelfs alleen maar doordat zij met hun eigen zeer aanwezige energie de kamer vullen.

Ik twijfelde, hoewel ik zelf de voordelen van het gebruik van auraspray in veel verschillende situaties ervaar, wist ik niet goed of ik dit aan anderen over kon brengen.
Ik besloot toch om de workshop je persoonlijke auraspray samenstellen te schrijven en op mijn site te zetten, de afgelopen maand heb ik diverse workshops gegeven.

Wat kan de energie, de auromatherapeutische waarde van een plant, struik en of boom doen voor jou?, is één van de vragen die ik stel. Waar wil jij die energie voor jezelf of de situatie waarin jij je bevind voor in zetten?
Voor veel cursisten geen gemakkelijke vragen, maar de cursisten in mijn laatste workshop gingen meteen aan het werk.

Hoe mooi is het om te zien dat deze vrouwen niet bang zijn voor hun eigen gevoel, dat zij goed het gevoel onder woorden kunnen brengen. Kritisch naar zichzelf durven te kijken en zaken die met elkaar samenhangen durven te ontrafelen
Daar waar ze twijfelen, mogelijk meer richting nodig hebben, mij durven te laten door vragen op de emotie. Om zo te komen tot welke energie zij echt nodig hebben.
Soms tijdelijk gewoonweg omdat de situatie daar om vraagt en in de andere situatie voor langere tijd.

Ze neuzen in boeken, wikken en wegen, schrijven, strepen om uiteindelijk tot voor hen de juiste keuze te komen.
Nog een laatste overleg, wat kleine aanpassingen en dan gaan ze aan het werk. Ze neuzen in de kasten op zoek naar de tincturen die zij nodig hebben.
De Magische Maekplaetz veranderd in een soort mini laboratorium, met meetglaasjes, pipetten, alcohol, bronwater en sprayflesjes.

Wanneer ik de cursisten zo aan het werk zie, dicht bij zichzelf en hun gevoel blijvend. Zich bewust van de eigen energievelden en de mogelijkheid deze voor zichzelf op een positieve wijze te beïnvloeden, ben ik niet alleen trots op wat ik doe.
Nee, ik ben heel zelfs heel blij, dat ik de stap heb gezet mezelf serieus te nemen en de kennis die ik door de jaren heb opgedaan weer door te geven aan anderen.

 

Bedankt eigenzinnige, mooie en leergierige cursisten voor jullie deelname aan deze workshops, voor mij de zoveelste bevestiging dat het heksen pad écht mijn pad is.


Mooie & Magische momenten gewenst,
Magische Maekplaetz


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
2 jaar geleden

Blij dat het weer een succes was vr beide partijen 😊😘